Denna sida har översatts automatiskt. Visa på originalspråket
Jag vill vara med i SVERIGE 7:14, en bedjande gräsrotsrörelse som ropar till Allsmäktig Gud om nåd till omvändelse i Sverige utifrån löftet i 2 Krönikeboken 7:14, "Om mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn..." LÄS UPPROPET!

Vi uppmanar var och en att varje dag använda minst 7 minuter på knä inför Gud i ivrig, hängiven bön för vårt land utifrån Fader Vår!

Välj checkboxen nedan om du även vill vara med Gideons 300 bönekrigare som tillsamans överlåter sig att be på knä för landets räddning, minst 7 minuter, tre gånger om dagen, fram till valet i september och en ny regering har bildats!

Gideons här bestod av 300 man, medan midjaniterna var ”talrika som sanden på havets strand.” (Dom 7:12) Men Gud gav Gideon seger. Han kan göra samma sak om igen! ”För inget hindrar Herren att ge seger genom några få lika väl som genom många” (1 Sam 14:6).

Många har gett upp när det gäller Sverige. Men med Gud är allting möjligt!

Obs! När du går med i Sverige 7:14 kommer du att att få ett välkommenbrev till din epost adress. Om det inte hamnar i din inkorg så ber vi dig titta om den hamnat bland din skräppost. Spara i så fall avsändaradresser som "godkänd” och lägg gärna till den i din addressbok så att utskicken från Sverige7:14 i fortsättningen hamnar i din inkorg.
* visar obligatoriska fält