This page has been automatically translated. View in the original language
Jag vill vara med i SVERIGE 7:14, en bedjande gräsrotsrörelse som ropar till Allsmäktig Gud om nåd till omvändelse i Sverige utifrån löftet i 2 Krönikeboken 7:14, "Om mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn..." LÄS UPPROPET!

7 min varje dag
Vi uppmanar var och en att varje dag använda minst 7 minuter på knä inför Gud i ivrig, hängiven bön för Sverige!

x3 dagligen (frivilligt)
Välj checkboxen nedan om du även vill be som Daniel för landets räddning tre gånger om dagen! ”Så snart Daniel fick veta att skrivelsen var uppsatt, gick han in i sitt hus där han i sin övre sal hade fönster öppna i riktning mot Jerusalem. Där föll han ner på sina knän tre gånger om dagen, bad och tackade sin Gud, så som han tidigare hade brukat göra”(Daniel 6:10).
 
24/7-bönepass (frivilligt)
Om du vill vara med i vår 24/7 bönevakt dygnet runt genom att ta ansvar för minst ett bönepass på 30 min kan du anmäla dig här. OBS! Du kan när som helst avsluta eller ändra din bönetid.

Många har gett upp när det gäller Sverige. Men med Gud är allting möjligt!

Obs! När du går med i Sverige 7:14 kommer du att att få ett välkommenbrev till din epost adress. Om det inte hamnar i din inkorg så ber vi dig titta om den hamnat bland din skräppost. Spara i så fall avsändaradresser som "godkänd” och lägg gärna till den i din addressbok så att utskicken från Sverige7:14 i fortsättningen hamnar i din inkorg.
* indicates required